Nucleus toplotne pumpe, Novi Sad
srpski
madjarski
engleski
Menu Close Menu
Nucleus, Novi Sad
Nucleus toplotne pumpe, Novi Sad

• Nucleus toplotne pumpe •

Heating solution
Nucleus toplotne pumpe, Novi Sad

pozitivno Sistemi za grejanje i hlađenje obnovljivim izvorima energije

Preduzeće Nucleus Energy d.o.o. osnovano je sa ciljem da se unapredi razvoj i proizvodnja toplotnih pumpi. Iskustvo od 30 godina u proizvodnji toplotnih pumpi sa novim tehnologijama današnjice, omogućiće najefikasniji vid grejanja i hlađenja. Ono što vam toplotna pumpa omogućava pored komfora, efikasnog grejanja, niskih troškova eksploatacije jeste i izuzetno štedljivo hlađenje tokom leta.

Nucleus Energy je kao ekološki odgovorna kompanija prepoznala svoju obavezu da se pridruži naporima u smanjenju emisije CO2 i kao takva u svoju toplotnu pumpu vazduh/voda počela da ugrađuje HFO (HydroFluoroOlefin) gasove koji imaju GWP (GlobalWarmingPower) i do 99% manji od standardnih HFC (HydroFluoroCarbons) gasova. Time držimo korak sa novim svetskim standardima u očuvanju klimatskih uslova i ispunjenju najviših normi u pogledu ekologije.

Prateći svetske trendove u oblasti korišćenja obnovljivih izvora energije konstruisali smo toplotnu pumpu po najvišim standardima i novim tehnologijama koje nam omogućavaju izuzetne tehničke karakteristike i visoki stepen iskorišćenosti čime se naša toplotna pumpa svrstava u visoko energetski efikasne proizvode.

Nucleus toplotne pumpe osim visoko efikasnog režima grejanja i hlađenja ima opciju i za zagrevanje sanitarne vode. Široka primena i mogućnost da odgovore zahtevima za grejanjem i hlađenjem raznih poslovnih objekata (kancelarijski prostori, proizvodne hale), individualnih i kolektivnih stambenih objekata (kuće, zgrade), hotela, bazena, farmi kao i klizališta. Prateći svetske trendove i primenjujući najnovija dostignuća iz ove oblasti postigli smo da naše toplotne pumpe postižu visoke performanse i na temperaturama od -25˚C.

Ponosni smo na naše proizvode, jer su oni plod naše stručnosti i izuzetnog zalaganja svih zaposlenih u preduzeću. Među retkim proizvođačima smo, koji su spremni da formiraju toplotne stanice od nekoliko stotina kW-a.

Heating solution

navodnici Našim klijentima pružamo servisne usluge 24 sata, 365 dana u godini. Sve naše resurse angažujemo u cilju da svaki naš Klijent bude zadovoljan. Pored proizvodnje toplotnih pumpi, na usluzi Vam je i njihova ugradnja i izgradnja kompletnih grejnih sistema ( princip "ključ u ruke"). Kontaktirajte nas i tražite predlog rešenja za Vaš problem.

Nucleus toplotne pumpe, Novi Sad

Izdvojeno iz bloga

vesti

Ekologija

Sistem grejanja putem toplotnih pumpi voda-voda predstavlja moderan pristup zagrevanja objekata koji ima visoku efikasnost u pogledu iskorišćenja energije što daje ovom sistemu mogućnost široke primene. Koje su prednosti i mane ovog sistema u odnosu na ostale vidove grejanja.

Pročitaj više

vesti

Ekonomičnost

Koristeći obnovljiv izvor energije, toplotne pumpe voda – voda omogućava veoma jednostavno iskorišćavanje potencijala vode što omogućava veliku uštedu uz maksimalnu energetsku efikasnost. Pogledajmo koje su prednosti a koje mane ovog sistema grejanja u odnosu na druge vidove.

Pročitaj više

vesti

Prilagodljivost okolini

Nakon odluke da implementirate moderan sistem grejanja sledi odluka koji sistem ugraditi i koji je najpogodniji za vaš dom ili poslovni prostor a kako bi se iskoristile sve pogodnosti tog sistema grejanja. Pogledajte komparativni pregled, prednosti i mane ova dva sistema grejanja.

Pročitaj više

Linija
top